Birds of Paradise is de huidige tentoonstelling in het MoMu in Antwerpen. Het is echt prachtig! Zo prachtig dat ik volgende zondag voor een 3’de keer langs ga. Op Facebook, Twitter en Instagram heb ik al verschillende keren deze tentoonstelling gedeeld. Het is echt betoverend mooi!

De tentoonstelling loopt nog maar heel eventjes, tot 24/08. Dus zeker niet wachten als je’m nog wilt zien.

Als je nieuwsgier bent naar meer, klik dan op ‘more’.

 

IMG_8865

De eerste keer dat ik ging ontmoette ik Sven en Nikki. We waren uitgenodigd op een avond voor bloggers. Het was echt heerlijk! We kregen een rondleiding door de nieuwe tentoonstelling en mochten even achter de schermen piepen.

IMG_8850Na deze avond was ik verkocht! Ik besloot dat ik nog zeker verschillende keren naar deze tentoonstelling ging kijken. Het is zo-zo mooi!

Bedankt Momu Antwerpen en Farrow & Ball om me uit te nodigen!

momu sven en ginger daries

De tweede keer ging ik langs tijdens de Museum nacht met 1 van m’n besties Sofie, mijn liefje en een kameraad. Ik was zo gelukkig om er terug te zijn. de tweede keer zie je toch weet heel andere dingen. Het nadeel van de Museum nacht is dat het overal super druk is, en in het modemuseum was dat natuurlijk niet anders. Ik had constant het gevoel dat ik voor iemand z’n zicht stond en voelde me daardoor niet op mijn gemakt om alles in de detail te bekijken. Maar aangezien je voor 7 euro heel wat musea kan bekijken op 1 avond kan je beslissen welke musea je achteraf op een rustig moment nog eens gaat bekijken. En met het bandje van die avond kan je in Augustus nog 1 museum gratis gratis bezoeken. Ik denk dat jullie al weten welke ik uitgekozen heb.

 

10538513_10152596704990539_338421027091052312_n

Nieuwsgierig naar wie z’n werk je kan bewonderen? Je kan kan er stukken vinden van o.a. Chanel, Cristรณbal Balenciaga, Givenchy, Alexander McQueen, Christian Dior, Nina Ricci, Luis Vuitton, Thierry Mugler, Giambatista Valli, Yves Saint Laurent en Ann Demeulemeester.

IMG_8883

Ookal vind ik deze tentoonstelling super mooi, ik denk niet dat ik ooit met echt veren op mijn lijf rond ga lopen. Ik hou me bij stoffen met een veren print.

Heeft iemand al de perfecte pauwenveren stof gevonden? Daar ben ik acht jaren naar op zoek. Alle tips zijn welkom.

IMG_8885Ga jij deze tentoonstelling bezoeken? of heb je’m al bezocht?

Ik ben nieuwsgierig om te horen wat jullie vinden!

10 comments on “Birds of Paradise – Last Call”

  1. De tentoonstelling is zeker de moeite om te bezoeken! Prachtige dingen gezien maar ik ga het ook wel houden bij een pluimenprint op een stofje ๐Ÿ˜‰

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)