Heel erg bedankt voor alle kaartjes die jullie massaal stuurden! Het heeft mijn dag echt goed gemaakt! Ik maakte in de namiddag samen met mijn nichtje de kaartjes open. Toen ze de stapel zag zei ze spontaan “Amai tante Lieke jij hebt veel vriendinnen”. Zo voelt het ook echt. Ik vond het super tof om zien hoe iedereen zoveel moeite in de kaart had gestoken. Iedereen, maar dan echt iedereen schreef een super tof tekstje in de kaart! En geen tekstje uit een gedichtenboek maar echt iets vanuit het hart. Ah ja, aan degenen die zich verontschuldigde voor hun ‘kattegeschrift’ wacht maar tot je dat van mij ziet!

Om een lang verhaal kort te maken! Ieder kaartje heeft echt gemaakt dat mijn dag vandaag nog toffer is geweest! Heel erg bedankt daarvoor!

In verband met de give away: Ik heb besloten nog een paar dagen te wachten om een winnaar te trekken. Als iemand z’n kaartje nog onderweg is heeft iedereen toch kans om deel te nemen aan de give away. Anders zou het echt jammer zijn!

B-day cards

 

13 comments on “Thank you for making my birthday great!”

 1. Wat had je gedacht? 😀
  Fijn zeker om al die kaartjes te mogen ontvangen en lezen? 🙂
  Ik kijk al uit naar de winnaar! 🙂

  Lieve groetjes!

  PS: je hebt je verjaardag toch goed gevierd hé?!

  • Het was heel fijn Marieke. Echt leuk om al die kaartjes te lezen. Zo toffe dingen dat jullie er allemaal in gezet hebben. Echt heerlijk! En ja, mijn verjaardag was heerlijk! Ik heb een heerlijke dag gehad met een stukje van mijn familie, en gisteren mijn feestje. Het was allemaal heel leuk!

 2. Gefeliciteerd Lieke!!!
  Oeps, mijn kaartje ontvang je waarsch morgen. Heb het vandaag opgestuurd. Ik was ervan overtuigd dat je de 18e jarig was?!?
  Naja, veel plezier en lekker taartjes eten!!

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)