uitnodiging_stoffenverkoop(2)Dag Allemaal,

Het is even geleden, er is veel gebeurd sinds de laatste blogpost en vandaag, maar daar ga ik jullie niet mee lastig vallen. Vandaag gaat het over stofjes!

Samen met 5 anderen organiseer ik een stoffenverkoop. We leggen de stoffen die we niet meer gaan gebruiken samen en jullie kunnen ertussen komen snuffelen en ons er vanaf helpen. -Het is niet omdat jullie al even niet meer over mij stashbusting vorderingen gehoord hebben, dat ik het opgegeven heb hoor.-

Aangezien we met 6 zijn zal er voor ieder wat wils iets te vinden zijn. Je kan natuurlijk al eens gaan piepen op onze blogs om een idee te krijgen van de stijl van Edje, Anneke, Charlotte en Hanne. Erika heeft geen blog dus dat zal een verrassing zijn op de dag zelf.

De ‘winkel’ is open op vrijdag 19/09 van 19u – 21u, zaterdag 20/09 van 10u tot 19u en zondag 21/09 van 10u tot 16u.

Dus als jullie tijd en zin hebben kunnen jullie volgend weekend langskomen op de verkoop in Antwerpen, voor het adres stuur je even een mailtje naar bouquetofbuttons@gmail.com.

Er is -uiteraard- ook een facebookevenement waarop je kan laten weten of je komt. Hier komen in de loop van de week ook nog wat foto’s van de aangeboden waren op te staan.

Hopelijk komen we vele van jullie hier tegen volgend weekend 🙂
banner_stoffenverkoop

 

4 comments on “Stoffenverkoop”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)