Ik mag vandaag super leuk nieuws delen met jullie! Ik heb het heel eventjes voor mezelf gehouden omdat ik het zelf bijna niet kon geloven. Ik mag meedoen aan Sew it Up! Woohoo! Ik ben echt heel blij, bij de vorige editie had ik me ook ingeschreven maar toen was ik niet geselecteerd, mja opgeven staat niet echt in mijn woordenboek. Ik heb er echt super veel zin in! Ik ben zo nieuwsgierig om te horen tegen wie ik het moet opnemen. Als je van iemand iets weet, laat het mij horen. Wat is dit spannend!

Als je nu een wenkbrauw optrekt lees even deze uitleg:

Sew it Up is een online naaiwedstrijd, heel simpel uitgelegd, een beetje project runway (aka de designers) maar dan online, je mag gewoon thuis blijven wonen en je maakt kledij voor jezelf. Deze week krijgen we de opdrachten, het is echt super spannend!

Dit zijn mijn eigen woorden, en ik heb het zo al aan redelijk wat personen in levende lijven uitgelegd, en ze schenen het allemaal te begrepen. Dan zal de uitleg toch best ok zijn 🙂

Surf zeker eens naar de site, daar vind je veel meer info, en natuurlijk de andere deelnemers.

Spannend!

 

 

 

 

32 comments on “#SewItUp”

  1. Kei tof dat je kan meedoen! Ik ken het gevoel van “ik geloof het niet”! Ik ben je tegenkandidate! 🙂
    Kvolg je blog al even en toegegeven: ik heb best wel schrik van je! 🙂
    Ps: was nu even je site aan het verkenne (questie van de vijand leren kennen 🙂 en ik denk dat we ook klasgenootjes gaan worden woensdag 🙂

    • Ik had al gezien dat we super dicht bij elkaar wonen, maar klasgenootjes worden is helemaal super! Al zullen we elkaar het eerste half jaar niet veel zien. Ik heb vrijstellen van de eerste 2 modules, maar ik kom woensdag wel langs om kennis te maken met iedereen. Eleonore die aan de vorige editie mee heeft gedaan komt ook mee. En je moet geen schrik van mij hebben, ik ben best lief hoor 🙂 Leuk dat we elkaar woensdag in’t echt gaan zien. Ik was al aan’t denken dat het leuk zou zijn om eens iets te gaan drinken fzo met alle kandidaten, ik ben ervan overtuigd dat het allemaal super toffe dames zijn, dus why not, ik ga er nog eens over nadenken 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)