Dag allemaal,

Op dit moment wordt er om de 2 dagen een nieuwe conculega voorgesteld. Zo spannend om te lezen! Ik krijg er spontaan de bibbers van! Als je alle deelnemers wilt leren kennen, neem dan een kijkje hier.

Ook de opdrachten zijn gekend! Spannend!

  • Week 1: 20’s
  • Week 2: een winterjas
  • Week 3: een (teken)film
  • Week 4: een outfit uit een kinderfoto
  • Week 5: eigen stijl

Ik maakte ook nog een klein filmpje waarin babbel over de wedstrijd en de opdrachten. Ik vind het allemaal zoooooo spannend!

 

4 comments on “Sew it up, update #1 challenges and other contestants”

  1. enorm spannend hé! ik ben ook erg benieuwd naar u creatie! De spanning en onwetendheid doe mij twijfelen aan mijn stuk 🙂 kreeg het niet goed op foto. Ik zal blij zijn als ik morgen alles kan zien 🙂
    Let the games begin! 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)