De tweede editie van Fabric for Fashion the Swatchbook is uit! Jippie, ik was hier al lang op aan het wachten. In dit filmpje vertel ik je meer over het boek en wat juist het verschil is met de vorige editie.

Samenvatting: Dit is een geweldig boek om bij te leren over stof. Je leert stof herkennen, je kan zo veel miskopen op webshops vermijden en eindelijk weten welke stof een patroon nu echt aanraad. De vernieuwde editie heeft een extra hoofdstuk over man-made vezels. Dit extra hoofdstuk vind ik echt een grote meerwaarde ook als je het vorige boek al hebt. Het enige jammere is dat huiden, leer etc niet in dit boek zitten. Op die manier zou er een echt volledig boek zijn met alle materialen die we kunnen gebruiken voor alledaags naaien.
Bekijk de video voor meer informatie.
Scroll naar benden voor de volledige inhoudstafel en meer foto’s.
Heel erg bedankt aan Laurence King om me dit boek te geven en natuurlijk ook voor de kortingscode waar jullie van kunnen genieten in hun webshop.
Koop het boek voor £50, kortingscode gelding tot en met 31/01/2015: BOUQUET50
De kortingscode geldt ook als je Fabric for Fashion, The Swatchbook samen koopt met Fabric for Fashion the complete guide. Op dit moment hebt je dan een super goede deal.
Je kan het boek ook hier of hier kopen. Enkel beschikbaar in het Engels.

  • Fabric for Fashion, The Swatch Book, second edition
  • Clive Hallett & Amanda Johnston
  • ISBN: 978 1 78067 233 5
  • Laurence King Publishing

Als je nog meer over stof wilt leren kan je Fabric for Fashion, The Complete guide ook kopen. Dan kan je hier, hier of hier doen.

Op dit moment loopt er een actie bij Laurence King dat je korting krijgt als je de 2 boeken samen koopt, en het is combineerbaar met de kortingscode die je hier kan vinden. Je kan de boeken dan echt super goedkoop kopen.

Wat jouw go to boek als je informatie zoekt over stoffen?

 

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)