Zoals beloofd vandaag wat meer uitleg bij mijn vest die ik maakte voor Sew It Up. Je kan nog tot donderdag stemmen voor mijn Ariel look.  Dus als je’m mooi vindt kan je naar de website van Sew It Up gaan en je stem geven. Hier kan je volledige outfit bekijken

ariel 071

 

Stof 

Het is een dikke jersey die een hele tijd geleden kocht. Ik denk dat ik ’n kocht bij Moens Mode Stoffen. Toen ik door mijn stoffen gingen sprong deze eruit als een goede Ariel stof.


ariel 026

Patroon 

Het patroon is nr 13 uit knipmode september 2010. Het is echt een zalige vest dus ik denk dat knipmode dit model snel online beschikbaar moet maken

ariel 087

Pasvorm

De pasvorm is perfect. Daarom hou ik van Knipmode. Die patronen passen mij altijd super goed! Niet te lang, niet te kort, de mouwen komen tot waar het hoort. Echt heerlijk!

ariel 080

Aanpassingen 

Het enige dat ik moet aanpassen is het patroon graderen naar de poep toe. Ik blijf een peertje. Maar als dat het enige is dan vind ik het geweldig!

ariel 072

Nieuwe techniek?

Nee, tenzij vlieseline die lang 4 kanten rekt opstrijken telt?

ariel 011

The Feel

Er gaan nog een aantal van deze aankomen. Ik voel het. Sinds ik deze gemaakt heb leef ik er zowat in. Ik heb ‘m nu zelfs aan. Echt een topper, zo’n knuffeltrui!

Wat vind jij? Is dit een vest die jij zou dragen? Of maken? Ik zou het natuurlijk super tof vinden als je voor mij stemt.

Krijg ik je stem?

 

 

 

 

 

 

 

4 comments on “Purple Ariel Cardigan- Sew It Up challenge”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)