….Dorien!!!! Heel erg proficiat Dorien met je eerste plek! Dat wil dus zeggen dat ik op plek 2 geëindigd ben. Ook niet slecht zou ik zo zeggen. Ik ben heel erg blij met die plek. Van de organisatie kregen we te horen dat het heel spannend is geweest. Leuk! Ik vond het super leuk om mee te doen aan Sew It Up, ik ben ook super blij dat ik zo ver geraakt ben.

Heel erg bedankt voor alle steun die ik van jullie kreeg de afgelopen weken.

//….Dorien!!!! Way to go Dorien! And I’m also really happy with my second spot. I’m happy that I got this far in the competition. I loved every bit of it,  but I’m also happy that it’s over now -Hello social life-.

Thank you for supporting me during this journey! 

8 comments on “Sew It Up – and the winner is…..”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)