Dag allemaal,

Ik ben nog niet helemaal bekomen van de Sew It Up drukte of ik mag weer iets anders leuks aankondigen. Op 13 december kan je samen met mij een Belladone Jurk maken. Studio Elf vroeg me of ik dit wou doen, en daar kan ik toch geen neen tegen zeggen! Omdat het op 1 dag is moet je thuis wel een beetje voorbereidend werk doen anders is het echt niet haalbaar om de jurk om 1 dag af te krijgen. Daarom krijg je het patroon en de stof (die je met 15% korting bij Studio Elf kan bestellen) op voorhand toegestuurd. Een beetje werk thuis en het meeste op de workshop zodat we allemaal met een leuke jurk naar huis gaan.

Ik heb er al super veel zin in! Jij ook?

IMG_2541

 

Praktisch:

  • Wanneer? 13 december (10u – 17u)
  • Waar? Cultureel Centrum Maasmechelen, Limburg
  •  In samenwerking met Studio Elf
  • Meer info en inschrijven kan hier 
  • Inschrijven kan tot en met 3 december

Oh ja, hier is ook al de eerste foto van mijn nieuwste Belladone die ik maakte met een stofje uit de Studio Elf webshop. Een blogpost waarin in deze jurk alle aandacht krijgt volgt nog later deze week.

IMG_2543

 

6 comments on “Belladone workshop in Maasmechelen op 13 december”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)