Een cadeau zoeken voor iemand die graag naait kan soms een hele uitdaging zijn. Daarom is er deze (en deze) lijst om je te helpen. Het is natuurlijk vrij last-minute zo’n paar dagen voor kerst, maar niet getreurd, er zijn veel opties die snel in huis kunnen zijn. Als het niet meer op tijd in huis is kan je een foto afprinten en het leuk verpakken. Op die manier heb je direct een reden om nog eens af te spreken! Maar nu is het tijd om naar de lijst te kijken.

Boeken

Basis technieken

Patroontekenen, aanpassen

Naaien

Op zoek naar meer boeken? Klik hier

Crafsty naailes

Bon

Let’s get geeky

Cadeaus voor de bloggende naaisters

Op zoek naar meer ideeën? Kijk dan even hier

Enthousiast geworden? Koop de cadeau’s via de gegeven links, daarmee help je A Bouquet of Buttons zonder dat het je iets kost.

 

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)