Dag allemaal,

Degene die A Bouquet of Buttons via e-mail volgen hebben vandaag veel mails gekregen. Dit was absoluut niet mijn bedoeling. Ik ben heel de dag bezig geweest met de Nederlands – Engelse berichten in apartte zetten. Vanaf nu kan je de taal kiezen door middel van een knop en staat het niet meer onder elkaar. Omdat het berichten zijn met datum in het verleden dacht ik dat het niet in jullie mailbox zou belanden. Dit was dus wel het geval. ondertussen heb ik gevonden hoe ik het effectief uit kan schakelen. Dus vanaf nu wanneer ik bezig met de artikels uit erkaar te trekken (ik heb op dit moment nog maar 1/7’de gedaan) zullen jullie geen e-mails meer ontvangen.

Moest dit per ongeluk toch het geval zijn, laat het mij aub weten dan kan op zoek naar een oplossing.

Sorry voor de overlast, en hopelijk tot snel op een veel handigere blog 🙂

Groetjes, Lieke

 

2 comments on “Sorry voor de zondvloed aan mails”

  1. Dank u wel voor jou verontschuldigend mailtje voor de overvolle mailbox dat ik inderdaad ook kreeg.
    Geen nood , het is jouw zeker vergeven…..wie niks doet , kan ook niks verkeerd doen 😉
    Maak jou daar maar geen zorgen in 🙂

    Alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst en op naar een nieuw en boeiend jaar

    Groeten Rhina

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)