Ken je dat? Je ziet een mooi patroon, maar jouw maat staat niet in de tabel. Je hebt een grotere of kleinere maat. Of je vind een super leuk patroon voor je kind, maar deze is net uit deze maten gegroeid. Balen!

Tijdens deze workshop gaan we leren hoe je patronen kan vergroten of verkleinen. We gaan kijken naar 2 methodes. De ene waarbij het mogelijk is om tot 2 maten te vergroten of te verkleinen. En bij de andere waarbij we het patroon gaan doorknippen en op die manier de juiste maat bekomen.

Wil je komen? Op zaterdag 17 januari. Je kan kiezen tussen een voor- of namiddag of om heel de dag te komen.

Ik hoor je nu denken? Wat is het beste? Hoeveel tijd heb ik nodig? Het lijkt me best om in totaal 1 dag te komen, maar je kan doordat je per halve dag inschrijft puzzelen op welke manier het best past. Ik zeg 1 dag omdat je op die manier de tijd krijgt om het echt in de vingers te krijgen.

De workshop gaat door in Antwerpen-Deurne en kost 25 euro per halve dag.

Je kan je inschrijven door het contactformulier in te vullen. Vertel met zeker op welke dag je wilt komen en het startuur.

Wees er snel bij, er zijn al enkele plaatsen bezet. Ook voor komende zaterdag kan je je nog inschrijven.

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)