Dag Allemaal,

Er komen een paar leuke workshops aan. De Belladone workshop van 14 maart was op 3 dagen volledig uitverkocht! Wow, dat was een beetje overdonderend! Maar Ellen en ik hebben onze agenda’s terug naast elkaar gelegd en er komen 2 workshops bij. Op zondag 15 maart is er een extra workshop in Antwerpen en op zaterdag 11 april organiseren we eentje in Genk. Voor beide workshops zijn er al inschrijvingen binnen.  Hier kan je ook nog iets meer info vinden.

Als je erbij wilt zijn zou ik dus niet wachten en je direct gaan inschrijven!

De Belladone gaat de laatste tijd met alle aandacht lopen maar er komen nog 2 andere leuke workshops aan. Op zondag 22 februari is er de workshop patronen aanpassen. Op die dag (of halve dag, dat kan je zelf kiezen) kan je leren hoe je pasfouten die je nu vaak hebt kan aanpassen. Is het bovenstuk steeds te kort, of ben je boven veel smaller dan wat lager, hebben je borsten nooit voldoende plaats, of is dat mooie patroon net een maatje te klein. Al deze dingen leren we aan te pakken op 22 februari in Antwerpen. Hier vind je meer info en kan je je inschrijven

Op zaterdag 28 februari kan je leren hoe je van een oude trui een leuke rok kan maken. Ideaal om aan te doen als je bv nog een skivakantie gaat of tijdens frisse lente dagen. De workshop gaat door in AntwerpenHier kan je meer lezen en hier kan je je inschrijven

Op welke workshop zullen we elkaar tegen het lijf lopen? Of is er een andere workshop die je liever zou volgen? Laat het maar horen!

6 comments on “Aanstormende workshops”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)