Het is weer tijd om een aantal leuke workshops aan te kondigen!

Komende zaterdag (11 april) is er de workshop Belladone Jurk in Genk waar Studio Elf mij voor inschakeld. Wil je nog komen? Schrijf je dan als de bliksem in. Vandaag is de laatste dag dat het kan.

Dan is er volgende week vrijdag (17 april) het naaicafé bij Happily Ever After in Antwerpen. Tijdens dit naaicafé kan je langskomen met al je naaivragen, als je een project wilt starten of als je net vast zit. Heb je een specifieke vraag? Dan is het altijd fijn als je deze op voorhand laat weten. Inschrijven kan hier

Dan is er op 6 juni de workshop lente jurk maken bij Framelo in Merkem. Samen gaan we aan de slag met het Gathered waistdres patroon van Burda. Heb je nog nooit een jurk gemaakt en wil je dit eens doen? Dan is deze workshop perfect. Mijn jurken met dit patroon kan je hier en hier zien. Inschrijven voor de workshop kan hier. 

Dan kijken we al even naar het najaar samen met Framelo. In september gaan we op 2 dagen (12 + 26 /09) samen een mantel maken uit het nieuwe boek ‘Naai je complete garderobe op maat’. -Het is trouwens een super goed boek maar daarover meer later deze week- De prijs van workshop is inclusief het boek, apart kost dit 30 euro – ok 29,99. Dus als je van plan bent om het boek te kopen dan kan je je maar best ook voor de workshop inschrijven,  Ook deze worshop gaat door in Merkem.

Op welke workshop ga ik jou tegen komen? Of mis je nog iets? Laat het zeker achter bij de reacties.

3 comments on “Workshops”

  1. Verdraaid, ik zou héél graag de Belladone eens maken en Merkem ligt zowat tegen mijn achterdeur. Jammer dat de combinatie van die twee niet uitkomt 😉

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)