Morgen is black friday in Amerika! Dit is zo’n shopevent waarbij je van die waanzinnige mensenmassa’s krijgt zoals je in dit filmpje kan zien.

Gelukkig moeten we ons daar niet tussen gaan wagen en kunnen we lekker op ons gemak shoppen van achter de pc. Ik heb hier alle kortingen met codes gepost die ik heb kunnen verzamelen en het is de moeite! Bij sommige codes kon ik niet achterhalen van wanneer tot wanneer ze juist lopen.

Patronen

Stoffen

Videocursus

  • Craftsy: de cursussen zijn nu maximum 15 euro, kortingen 50%+ Ook degene die anders 50 euro kosten! Dus echt de moeite! De korting wordt automatisch toegepast. Bestellen kan tot en met maandag. ps, hier en hier kan je enkel tips vinden.

Boeken

Verkoopsplatformen

Op creative verkoopsplatformen zoals Etsy of Dawanda zullen ook veel individuele winkels meedoen aan deze sales. Het is een kwestie van in de beschrijving van de je favoriete verkopers daar te kijken om te zien of ze een korting geven of niet.

Algemeen

  • Hema, 15% op alles wat je online aankoopt. enkel op 27 november

Terwijl dat ik dit typ komen er nog promo’s binnen. Kom zeker dit weekend af en toe nog eens piepen. Waarschijnlijk komen er nog extra deals bij.

Van welke deals ga jij zeker gebruik maken? Ik ga zeker de Craftsy sale niet aan mijn neus voorbij laten gaan!

9 comments on “Black Friday in het naailandschap! *YAY*”

  1. Ik sloeg mijn slag bij MonDepot, onverwacht gisterenavond toen ik een stof wilde bestellen die ik niet uit m’n hoofd kreeg stond hij ineens aan -50% deed jij mee aan de Blackfriday?

  2. Dat zijn nu eens de dingen die ik altijd vergeet! Dank je wel voor het overzichtje, ik liet me aan enkele patronen gaan voor op de stapel -kuch-, om onmiddellijk te naaien bedoel ik uiteraard 😉

  3. Dag Lieke, die Craftsy cursussen interesseren mij ook wel. Nancy zei dat jij er één volgde met tips vanuit het indrustrieel naaien. Ik vind er zo meer dan één terug. Welke is jouw aanrader? Andere aanraders? Bedankt, x

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)