Het was weer eens hoog tijd voor een naaicafé! Vandaag hebben Hanne en ik echt een super leuke gast in de zetel! Het is Joost van Make My Pattern. We praten met hem over hoe hij gestart is met naaien, welke machines hij gebruikt, en we lachen vooral heel veel. naaicafe joost

Lukt het niet om de video te zien? Klik dan hier.

Joost zijn website is All Things Joost. Daarnaast heeft hij nog een andere website met een aantal heel leuke patronen voor mannen. Make my Pattern is zeker een bezoekje waard en krijgt veel liefde tijdens een volgend naaicafé.

Heb je nog een vraag voor Joost? Laat het dan zeker achter!

Heel erg bedankt voor het kijken en tot de volgende keer! Btw, dit prachtige moment wil ik jullie niet weerhouden

btw, vergeet black friday niet, hier kan je veel naaideals vinden.

2 comments on “Naaicafé #6: Joost naait”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)