#Stashvember 2015 is nu echt-echt voorbij. Tijd om eens te kijken wat er allemaal gemaakt is! En het is de moeite!

Stashvember Lieke & Hanne

In totaal zijn er 41 inzendingen! Wauw! Dat is echt super veel! Leuk! Maar sommige van die inzendingen bevatten meer dan 1 naaisel! Er is dus super hard genaaid de afgelopen maand! Dat is super tof. Laten we de projecten allemaal van wat dichter bekijken! Als je op de foto klikt komt je meer te weten over de creatie.

ps, elke keer als je de pagina vernieuwd staat er een andere foto per categorie in het groot. Zo komt ieders naaisels in de kijker te staan.

Voor de allerkleinsten

Voor kinderen

Voor Tieners

Voor Dames

Voor mannen

Voor het huis

Zakjes

En wat vind jij ervan?

Ik vind dat er echt super veel genaaid is deze maand. Er zijn zoveel leuke dingen gemaakt van de schatten die in de kast lagen.

Heel erg bedankt aan iedereen die mee deed! En een extra vermelding voor Hanne die mee de stashvembermicrobe de blogosphere instuurde! Merciiiiii 🙂

Ik hoop dat jullie volgend jaar allemaal terug meenaaien!
En ondertussen komen we elkaar op andere plekken in het naailandschap tegen! Het is er zo gezellig!

Btw, welke project is je favoriet?

4 comments on “#Stashvember 2015 round-up”

  1. Daar zitten echt wel wat leukerds in. Goed gewerkt! November was geen goede stashbusting maand hier. Te weinig tijd om te naaien. Misschien moet het gewoon naar een twee maand durende stashember worden omgevormd?

    • Bwa 2 maanden, ik twijfel, vooral voor mezelf 😉 er zijn heel wat deelnemers die reageerde dat ze er direct 2 maanden van gingen maken. Dus niet houdt je tegen. Volgend jaar gaat het ook allemaal wat beter op voorhand gecommuniceerd worden. Nu is het allemaal snel-snel in elkaar gestoken geweest.

  2. Het is erg leuk om zo’n overzicht te zien van wat iedereen maakte, er zitten pareltjes bij! Ik blijf nog zo goed mogelijk verder doen met naaien uit de voorraad, al mag die bij speciale gelegenheden wel weer aangevuld worden 🙂

    • Ik ben ook oprecht verschoten van hoeveel deelnames er waren! En zo leuk dingen! Nu schaam ik mij omdat ik de laatste maand vooral veel geknipt heb, maar er moet nog heel wat in elkaar gezet worden of net die ene knoop die er nog bij moet. Ik ging dat allemaal dit weekend doen, maar ik ben last minute een weekend naar mijn ouders gegaan. Quality time met familie is belangrijk 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)