Geek out todaaaaaaay! Vandaag is het tijd om na te denken over geeky cadeau’s. Je weet wel, zo iemand die geobsedeerd is door 1 ding en daar enkel over kan praten. Een naaigeek dus!

Een stukje uit de definitie van geek: “Een persoon die intens geïnteresseerd is in een bepaald vakgebied of hobby”

Nu we allemaal weten wat het betekend is het tijd om te gaan kijken naar 5 perfecte geschenken voor deze geeks!

(ps, heb je de 6 cadeautips voor beginners als gezien?)

Cadeautips voor geeky naaisters

Lintmeter armband

Waarom? Omdat de armband ubercool is! En ze worden gemaakt door een kleine juweelmaker in Griekenland. Dus je helpt er ineens ook nog een gezin mee dat het niet zo gemakkelijk heeft. En laten we niet vergeten dat het een zalige gespreksstarter is.

Ketting met schaar

Waarom? Als je de armband al hebt, wat houdt je tegen om all the way te gaan met deze ketting?

Naaimachine oorbellen

Waarom? Waarom niet, is hier de vraag. De oorbellen zijn super leuk, en goedkoop! Whoop-whoop!

Postkaarten over naaien

Waarom? Niet zo stiekem zijn deze kaartjes veel te mooi om gewoon te verzenden. Stiekem zijn ze gewoon om in te kaderen. Ik heb deze kaartjes ingekaderd in mijn naaikamer staan, nog een een super dikke merci Anneke! Maar als je de kaartjes koopt, koop er dan van elk 2. Eentje om zelf bij te houden, en eentje om je vrienden mee blij te maken. Dat is eens iets anders dan kerstbomen en rendieren.

Deze buttons

Waarom? Omdat ze heerlijk zijn! Meer kan ik echt niet toevoegen bij dit. Damn, toen ik ze zag dacht, ‘graag een paar voor op elke tas, en jas die ik hebben’. Deze buttons katapulteren met een beetje terug naar de iets jongere Lieke, die een gigantische verzameling buttons had. Hier gaan mijn handen van jeuken! En als buttons echt niets voor jou zijn, je kan ze ook als magneet bestellen.

Heb je nood aan meer geekyness. Hier vind je nog extra tips.

Dag 2 van 6 dagen kerst is voorbij! Wat vliegt het toch! Kom zeker morgen terug om de 8 cadeautips voor bloggende naaisters te bekijken

Vind je deze lijst leuk? Deel ‘m dan op Facebook, Twitter of via mail. Sharing is caring <3

Andere lijsten in 6 dagen kerst:

Zoek je nog extra tips. Hier kan je nog wat lijsten vinden:

Meer A Bouquet of Buttons? Volg me dan ook op FacebookInstagramYoutube of Twitter

Op A Bouquet of Buttons maak ik reclame voor producten waar ik enthousiast voor ben. Je kan ze aankopen via partnerlinks. Zo helpen we elkaar een beetje vooruit, het is maar dat jullie het weten 😉

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)