Het is al dag 6! Geniet dus extra van dit laatste lijstje met 5 cadeautips waar elke naaister blij mee gaat zijn.
Cadeautips voor alle naaitips

Een bon voor een stoffen of fourniturenwinkel

Waarom? Omdat het altijd leuk is om gratis stof te kunnen kopen. of eindelijk die speciale schaar of lat die eigenlijk best duur is. Maar samen met de bon valt het allemaal wel mee. Als je inspiratie nodig hebt voor een winkel. Hier vind je er belachelijk veel!  Je kan ook nog eens kiezen uit bakstenen en online winkels.

Een dag naaitijd

Waarom? Omdat naaitijd voor vele schaars is, is het super fijn om te weten dat je op een dag deze bon mag inroepen, even de was en plas aan de kant, en huppa, ‘me and my sewing machine’

Naaimachine met hartjes

Voetjes

Er is altijd wel 1 of ander voetje dat je nog wilt hebben of testen. Dus doe er eentje cadeau. Als je niet weet welk kan je zo’n nep afgesneden voet geven uit de carnavalswinkel, en er op zetten ‘inwisselbaar voor een naaimachinevoet’. Of je kan ook stiekem een foto maken van alle voetjes, en met deze foto naar de winkel gaan om zo dubbels te vermijden.

Topvoetjes om bij te kopen zijn:

voetjes cadeautips

Let op, elke machine/merk heeft specifieke voetjes. Schrijf het type naaimachine op en in de winkel zullen ze je zeker je juiste voetjes aan kunnen bieden. Niet elke naaimachinewinkel verkoopt hetzelfde mekt. Ook het type machine zal je helpen om erachter te komen of de machine een ingebouwd boventransport heeft.

Wondertape of wateroplosbare lijmstift

Waarom? Dit zijn 2 hulpmiddelen die precies altijd de dag erna al op zijn. ze zijn zo handig dat een voorraad van deze 2 zeker handig is!

Wondertape is dubbelzijdige plakband voor stof. Het verdwijnt vanzelf tijdens het wassen

De wateroplosbare lijmstift is een pritt speciaal voor stoffen. De lijm is fluogeel waardoor je gemakkelijk kan zien waar je gelijmd hebt, en waar je dus iets moet plakken. Maar het droogt kleurloos en de resten verdwijnen in de was. Ik gebruik dit bv om mijn tassenband mooi exact te kunnen plaatsen op een tas en het ineens te lijmen.

btw, er zijn ook navullingen te koop

Wondertape en lijmstift

Een abonnement op een naaitijdschrift

Waarom? Op regelamatige basis een portie inspiratie in de brievenbus krijgen kan dus zeker geen kwaad. Er is bv Knipmode, La Maison Victor, My Image, Burda, Ottobre en Simplicity om in het Nederlands uit te kiezen. Maar als een andere taal geen probleem is, dan zijn er nog veel meer mogelijkheden.

magazines cadeautips

Zo dit is de laatste uitgebreide lijst! Stiekem heb ik nog een minilijstje klaar staan voor jullie. Maar daarvoor moet je morgen terug langskomen.

Vind je deze lijst leuk? Deel ‘m dan op Facebook, Twitter of via mail. Sharing is caring <3

Andere lijsten in 6 dagen kerst:

Zoek je nog extra tips. Hier kan je nog wat lijsten vinden:

Meer A Bouquet of Buttons? Volg me dan ook op FacebookInstagramYoutube of Twitter

Op A Bouquet of Buttons maak ik reclame voor producten waar ik enthousiast voor ben. Je kan ze aankopen via partnerlinks. Zo helpen we elkaar een beetje vooruit, het is maar dat jullie het weten 

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)