Ben je na mijn artikel over de geschenken die ik graag wou nieuwsgierig naar wat ik echt gekregen heb? Dan ben je op de juiste plaats aangekomen.

intro kerstgeschenken 2015

En kijken maar 🙂

 

Als je het filmpje niet kan zien, klik dan hier.

Geen filmpje missen doe je door je te abonneren op mijn kanaal, en je doet het best zo snel als mogelijk. Als ik nog voor het einde van het jaar 300 abonneer haal, dan doe ik een give away! Als ik het niet haal wordt deze give away in de frigo gestoken voor wanneer ik er 500 heb. Dus snel-snel klik hier en abonneer je!

De geschenken kan je hier vinden:

Wat heb jij gekregen voor kerst?

 

4 comments on “Kerstcadeaus 2015 + give away aankondiging”

  1. Wooow super leuke cadeautjes 😉
    Stiekem een beeyje jaloers op jr XL snijmat 🙂
    En vooral wat een mooi kleedje heb je aan 😉
    Geniet van de feesten en tsjing tsjing :p

    X Lien

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)