Er is weer heel wat gelezen op A Bouquet of Buttons vorig jaar. Qua aantal bezoekers/bekeken pagina’s klokte ik af op iets minder dan het jaar ervoor. Maar zoals ik in een vorige post zei, heb ik vorig jaar ook veel minder op deze blog gezet. Dus dan is vrij normaal. Maar je zal ook zien dat er heel wat berichten populair blijven, ookal zijn ze van best lang geleden.

popu blogposts 2015

Nieuwsgierig? Kijk dan even mee:

Welkom in mijn atelier

Op 1 staat het artikel over mijn naaikamer. Ik ben zo blij met mijn kamer, en blijkbaar smaken jullie ‘m ook wel.

Black Friday in het naailandschap

Black Friday is niet meer enkel voor Amerikanen, en dat zullen ze geweten hebben! Jullie hebben lustig doorgeklikt op deze lijst. En hopelijk goede deals kunnen maken. Nu black friday voorbij is, blijft het ook gewoon een leuke lijst om nieuwe winkel/patronen/… te ontdekken.

Polka Dot Abigail badpak

Mijn badpak! Yay! Ik ben nog steeds heel erg gelukkig met dit badpak. In 2013 heb ik ontdekt dat badkledij maken heel erg leuk is. En jullie vinden dat blijkbaar ook.

Grappig weetje: dankzij deze foto’s heeft mijn broer het filmpje ‘Instagram husband‘ gestuurd naar mij en mijn vriend, met de melding erbij, “eigenlijk moet het blog boyfriend zijn, maar het is wel heel toepasselijk”. Terwijl ik 95% van de tijd echt-echt-echt-echt al mijn foto’s zelf neem. Maar selfies in het zwembad zijn niet zonder gevaar.

 

6 cadeautips voor beginners

Deze serie van cadeautips was heel erg populair bij jullie. En ik vond ‘m heel erg tof om te maken! Win-win.

Cadeautips voor beginners

5 cadeautips uit mijn naaiatelier

Ik lieg niet als ik zeg dat deze serie heel populair is, want hier is ook al nummer 2 uit de serie van 6 berichten. De andere 5 kan je terug vinden onderaan de post.

cadeautips uit mijn naaiatelier

Stashvember 2015

Hanne en ik zaten met een ei, en jullie duidelijk ook. Stashvember is een maand waarin er enkel genaaid mocht worden met stoffen uit je kast. Ik was echt verbaasd door het aantal aanmeldingen en deelnames! Echt wauw! Zeker aangezien we op 31 oktober om het te doen, en dat het bericht pas op 2 november online stond. Impulsieve projecten zijn soms de beste.

Ik moet toegeven dat ik die maand niet super veel genaaid heb. Maar ik heb wel heel wat projecten gepland, en al uitgeknipt. Nu heb ik een bak staat met kledingstukken die enkel nog aan elkaar gestikt moeten worden. Ook heerlijk! De meeste steken ondertussen in elkaar, maar er moeten nog foto’s genomen worden.

Stashvember Hanne & Lieke

Help! Ik kan het gerief niet vinden dat ik nodig heb! 

We hebben allemaal momenten waarop we aan het vloeken zijn omdat we iets niet vinden. En ik ga dan meestal op zoek op 2 trouwe websites, Dawanda en Etsy. In dit artikel deel ik enkele leuke spullen die je op de sites kan vinden.

help

Tips om patronen over te tekenen

Dit bericht is van 2011! Dat is al even geleden! Maar toch blijft het -elke jaar- 1 van mijn meest populaire berichten. Dat wilt zeggen dat jullie niet enkel voor de creaties naar hier komen, maar ook graag bijleren. Leuk! Want ik geef graag mijn kennis door. En zelfs als ik nu 4 jaar later terug kijk naar dit bericht, dan denk ik nog steeds dat het een goed en accuraat artikel is! Yeah! Go me 🙂

7 tips om de perfecte jas te maken

Toen ik in 2014 een jas maakte, besloot ik direct om in 2015 een nieuwe te maken. En wanneer ik die zou maken, zou ik me helemaal gaan verdiepen in het hoe en wat van de jas. Ik heb heel erg hard gezocht naar info, het is niet altijd simpel om goede informatie te vinden. En uit die vele hopen, en hopen en hopen info die ik vond heb ik 7 goede tips voor jullie geselecteerd. Hopelijk moeten jullie nu iets minder lang zoeken dan mij.

En die jas, euhm, ik moet toegeven dat een warme winter niet echt motiveert om er verder aan te werken. Ik moet de voering nog knippen en warm maken. Dus eigenlijk is het grootste werk al voorbij. Bij deze geef ik mezelf een stamp onder mijn gat.

intro jas

5 Leuke jas patronen

En whoops, nu wordt ik erop betrapt dat ik mijn foto’s soms schaamteloos recycleer. Oeps, maar het gaat om de inhoud ;). 5 leuke jas patronen vonden jullie ook heel leuk 🙂

5 leuke jas patronen

 

Als ik naar deze lijst kijk vallen er een aantal dingen op:

  • Jullie houden van lijstjes, 7 van de 10 vallen min of meer onder die categorie
  • Jullie houden van informatie
  • En jullie piepen graag binnen bij mij. Het artikel over mijn naaikamer heeft meer dan het dubbel aantal weergaven, dan het artikel over Black Friday  dat op nummer 2 staat.

Zo dit was de top 10 volgens jullie. Zit jouw favoriet er tussen? Of welk bericht ontbreekt er volgens jou?

Ik lees het graag bij de reacties. Of een idee voor dit jaar mag natuurlijk ook 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)