Ik heb het boek Freehand Fashion van Chinelo Bally al eventjes liggen. Het is een fantastisch boek waar ik nog niets uit gemaakt heb. Mijn probleem? Ik kan niet kiezen met welk project ik zal beginnen. En dan keer ik steeds terug naar mijn oude vertrouwde patronen. Beetje saai eh, daarom dat ik jullie hulp inroep.

Ik heb een aantal projecten uit Freehand Fashion geselecteerd, en jullie kunnen tot en met vrijdag stemmen op het project dat jullie willen zien, aangezien ik er zelf niet uit geraak.

Tot vrijdag is kort, maar dan kan ik er in het weekend al invliegen. Waarschijnlijk krijg ik het dit weekend niet af, je weet wel, ik heb ook een sociaal leven te onderhouden, maar hopelijk krijg ik het verspreid over de 2 komende weekends wel af.

freehand fashion

Help je mij kiezen?

Freehand Fashion Chinelo Bally

btw, de 2 foto’s waar 4 op staat is effectief hetzelfde. In het boek staat er geen foto van de lange versie waarop je mooie achterkant ziet.

Ik ben nieuwsgierig naar jullie keuze!

Wat heb je voor mij gekozen uit deze lijst? En wat zou je voor jezelf kiezen?

Of als je het boek Freehand Fashion zelf hebt, dan ben ik ook super nieuwsgierig naar wat jij er al uit gemaakt hebt.

Ik lees het graag bij de reacties.

 

14 comments on “Freehand Fashion – help mij een project kiezen”

  1. Ik twijfelde tussen 6 en 7, maar man wat zou ik maar al te graag zo’n nr 7 jurk hebben, dus koos ik die! Ik vind ze zelfs prachtig in die zwart witte stof! Wel geen idee op,welke gelegenheid ik ze zou dragen…

  2. Ik stelde voor nummer zes, maar eigenlijk geef ik je groot gelijk dat het moeilijk kiezen is. Veel leuke en originele modelletjes, helemaal anders dan anders….

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)