Zoals de meeste van jullie ondertussen weten is er 2 weken geleden brand geweest bij de Madeline de Stoffenmadam bij Lier. Niets is meer bruikbaar.

Ik kon het bericht eerst niet geloven! Zoals jullie weten geef ik daar les. Om dan te denken dat er van die plek niets meer over blijft. Dat is gewoon niet te geloven! Niet zo stiekem heb ik een beetje geweend toen ik het aan mijn vriend vertelde. Ik weet dat ik een bleiter ben maar dan nog. Iets in vlammen en rook zien opgaan waar je heel je hart en ziel in steekt. Wat bij de Stoffenmadam meer dan zeker het geval is. Dat is gewoonweg verschrikkelijk!

Maar de dames achter de winkel aka Nancy en An, zijn strijdvaardig. Ze zijn al volop bezig in het nieuwe pand om een nieuwe winkel de grond uit te stampen. Dit met de hulp van vele handen. Misschien ben jij ook al een handje toe gaan steken.

Ik ben er nog niet geraakt, maar vrijdag trek met mijn verfborstel in de aanslag richting Lier. Na mijn bezoekje aan de tandarts. Hamster Lieke kan je vrijdag daar vinden. Moest er nog iemand vanuit Antwerpen willen afzakken. Laat het weten want samen treinen is fijner

De Stoffenmadam

Maar naast handjes kunnen ze ook een financieel duwtje in de rug gebruiken. Waarschijnlijk denk je nu ‘en de verzekering dan’ wel de verzekering is ook steeds maar voor een bepaald procent. Dus niet alles wordt vergoed. Daarom vragen deze strijdvaardige madammen om hulp.

Als je nog ergens een spaarpotje hebt staan met wat euro’s op overschot. Deze dames gaan er super blij mee zijn!

Of je kan uiteraard ook een cadeaubon voor jezelf kopen. En dan wat geduld uitoefenen voordat je ze kan gebruiken.

De Stoffenmadam

Her en der in boogland schieten er initiatieven als paddenstoelen uit de grond. Wat is boogland toch een warm land <3

En ik? Ik ga samen met een heel aantal andere geweldig getalenteerde blogsters/naaisters een workshop geven ten voordele van de Stoffenmadam. Welke workshop zou ik toch gaan geven? 2 keer nadenken? Toch niet de Belladone zeker? Op de 1 of de andere manier is die jurk vergroeid met mij. Oeps.

De uitwerking is nog volop bezig. Dus veel meer kan ik nu niet zeggen. Daarvoor moet je bij de Stoffenmadam zelf zijn. Zodra er meer geweten is wordt je daar op de hoogte gehouden.

Als je op de hoogte wilt blijven van alle initiatieven. Like dan zekere de pagina van de Stoffenmadam. Daar passeert alles!

3 comments on “Help Madeline de Stoffenmadam”

  1. Ik schrok ook van het nieuws vorige week en ging zondag een handje helpen. Er werd al zoveel gedaan dat er toen maar een beetje werk overschoot maar dat deed ik met plezier (terwijl ik thuis altijd zaag als ik deuren moet lakken).
    al twee keer kon ik niet komen toen je de belladone daar gaf, wel nu duim ik extra dat ik wel kan komen. omdat jij dat volgens mij goed doet maar ook omdat ik graag nog wat extra zou helpen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)