Het moest er van komen, youlutoins, aka mijn voornemens, doelen voor mijn youtubekanaal het komende jaar. Zoals jullie gemerkt hebben ben ik de laatste tijd weer actief op youtube en ik ben er echt blij mee! Een reden waarom ik weinig filmpjes maakte was omdat ik nooit tevreden was, ook is de tijdspanne waarin je op kan nemen vaak erg klein als je enkel natuurlijk licht kan gebruiken. Maar er zijn oplossingen gevonden dus joepie! Er gaat meer verschijnen op youtube!

Lukt het niet om het filmpje te zien? Klik dan hier.

Ik weet dat sommige mensen liever lezen, en andere liever naar filmpjes kijken. Ik vind dat ze allebei hun plek hebben binnen mijn idee voor deze blog. Dus ik doe ze lekker allebei. En als je 1 van de 2 niet leuk vindt, dat is niet erg, er blijf in elk medium voldoende over om van te genieten.

Minstens 2 x per maand een filmpje maken

Jup videos maken soms ligt het nogal lang stil. Maar op zich doe ik het wel graag. Maar ik ben soms een beetje te perfectionistisch, en dan zet ik dingen niet online, en dan komt mijn foert periode en dan gooi ik alle crap online. Dus daar moet ik een beter evenwicht tussen vinden.

Ik vind 2x per maand een mooie doelstelling om mee te starten. Doorheen het jaar wil ik graag evolueren naar elke week een filmpje (zie je een connectie met mijn blogalutions?)

Mezelf het niet te moeilijk maken

Soms heb ik allerlei ideeën maar ze blijken dan erg moeilijk uitvoerbaar. En dan laat ik het meestal maar. Er zijn ook leuke simpele dingen om te maken die jullie graag kijken. Ik was bv heel erg verrast dat zoveel mensen de filmpjes over de cadeautips keken en echt snel! Wauw!

Door mijn filmarchief gaan

Wat slecht is weg doen, wat goed is monteren en online zwieren. Jullie willen echt niet weten hoeveel uren, letterlijk uren, dagen, misschien zelfs een hele week aan opnamemateriaal is er hier waarvan een aantal heel leuk zijn, zoals een tweede interview met Joost en eentje met Tasia van Sewaholic (maar het beeld was niet 100% scherp grrrrr). Dus hier moet ik allemaal met een kritische blik naar kijken en beslissen wat online gaat komen en wat niet.

Ideeën die al lang in mijn hoofd zitten uitwerken

Zoals er zijn, een review van al mijn machines, ook degene die ik vroeger gebruikte, ik heb nog heel wat ideeën voor start-to-sew videos. Ik wil een mini reeks rond machinaal borduren maken.

Bulk filmen/verwerken

Ik moet een systeem vinden waardoor dat ik bv op een dag 5 videos maak om ze daarna te monteren, en niet heel mijn atelier elke keer om moet bouwen. Een beetje zoals bij mijn blogalutions, maar met filmen en monteren.

 

4 comments on “Youlutions 2016”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)