Vandaag start ik met iets nieuws: Bladeren door naaiboeken. Het zit al zo lang in mijn hoofd! Dus ik ben super blij dat het er eindelijk van komt

Waarom gaan we samen bladeren door naaiboeken? Soms wil je gewoon even door een boek kunnen bladeren voordat je het koopt. Maar het boek is niet altijd te vinden in de winkel. Op internet is er geen overzicht van de projecten te vinden. Frustrerend!

Met deze serie hoop ik jullie frustratie weg te kunnen halen.

Het is dan ook alleen maar logisch dat ik deze serie start met mijn favoriete basisboek Hét handboek voor Zelfmaakmode van Knipmode.

Hét handboek voor zelfmaakmode, Knipmode, naaien, naaiboek, basisboek, basisboek naaien, handboek, A Bouquet of Buttons, bladeren door

Kijk je mee?

Lukt het niet om de video te zien? Klik dan hier.

Hét Handboek voor Zelfmaakmode kan je hier kopen.

Info

 • Titel: Hét handboek voor Zelfmaakmode
 • Auteurs: Anneke Smit, Vera Mensch, Peggy Weijergang
 • Uitgeverij: Unieboek / Het spectrum
 • Taal: Nederlands
 • Publicatie datum: maart 2015
 • Pagina’s: 336
 • ISBN10: 9082342502
 • ISBN13: 9789082342505

Hét handboek voor zelfmaakmode, Knipmode, naaien, naaiboek, basisboek, basisboek naaien, handboek, A Bouquet of Buttons, bladeren door

 

Ik hoop dat jullie deze serie leuk vinden! Vanaf nu kan je elke zondag hier door een nieuw boek bladeren. Volgende week nemen we een kijkje in Couture Unfolded.

Ben jij nieuwsgierig naar een boek? Laat bij de reacties weten welk boek dat is. En wie weet komt het het boek binnenkort aanbod.

Tot snel,

Lieke

9 comments on “Bladeren door: Hét handboek voor Zelfmaakmode van Knipmode”

 1. Met interesse je filmpje bekeken. Het is inderdaad aangenaam om te weten wàt er precies in een boek staat, vooraleer je het online koopt (en dat het daardoor deze keer eens geen miskoop blijkt te zijn). Het ging inderdaad wel wat snel. Normaal hou ik niet zo van videotutorials (dat eeuwige geforceerd-vrolijk Amerikaanse getetter werkt me danig op de zenuwen), maar jouw soort filmpjes kan ik wel smaken.

  • Dag Jenny, heel erg bedankt voor je feedback. Ik ga de volgende videos inderdaad anders opbouwen. Ik heb vandaag al heel nuttige feedback gekregen. Ik dacht dat een foto van de inhoudstafel hier voldoende zou zijn, en ook de eerst pagina’s wel trager weergeven. De volgende video wordt al totaal anders. Ik hoop dat die je meer de informatie geeft waar je naar zoekt.

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)