Vandaag gaan we een garendoosje maken met een pralinedoos dat hier nog ligt van de feestdagen. Ik gebruik al jaren garendoosjes waarin ik mijn garen rechtop kan zetten, gekochte en zelfgemaakte. Ik vind het echt een super manier om mijn garen georganiseerd te houden. Ik organiseer ze dan per kleur waardoor ik snel de juiste kleur vind, of er net achterkom dat ik ik ‘m niet heb.

DIY, garendoosje, A Bouquet of Buttons

Kijk je mee?

Lukt het niet op de video te bekijken? Klik dan hier.

Benodigdheden:

  • Doosje (hier een ferrero rocher doosje)
  • Nagels
  • Lijmpistool
  • Karton/dik papier
  • Potlood
  • Lat/geodriehoek
  • kladpapier

En in het filmpje kan je zien hoe je het doosje kan maken.

Als je nog vragen hebt over hoe ik mijn naaikamer op orde probeer te houden, dan kan je hier een kijkje nemen, of hieronder een vraag stellen. Vergeet ook niet om deel te nemen aan de give away op mijn kanaal

 

 

16 comments on “Een garendoosje maken #DIY + give away (verlopen)”

  1. Wel, nu was ik toevallig deze week op zoek naar iets dergelijks om mijn gaten op te bergen. Ik nam ooit een plank, maakte er gaatjes in een kleefde houten stokjes in die gaatjes. Die plank staat op mijn naaitafel maar das zo log en alle stof blijft er op liggen. Maar tis wel handig want ik zie in 1 oogopslag welke garen ik heb. Misschien toch dit eens proberen! Super tip!

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)