Kleren maken voor het lief, dat is eens iets anders. Al is het jaren geleden dat ik het nog eens gedaan heb. Ik heb voor de trouw van zijn zus een vest gemaakt, die hij enkel op die dag gedragen heeft. Daarna was de motivatie een beetje zoek, en ook vooral omdat ik toen nog naaide op mijn aldi machine waar ik de stof zelf door moest trekken. 2 lagen katoen ging, maar wol met lagen versteviging, dat ging de machine z’n petje te boven. Toen ik een half jaar geleden vroeg of ik hem eens kon opmeten voor een t-shirt zei hij ‘dat is heel lief, maar maak maar iets voor jezelf’. En daar heb ik niet helemaal naar geluisterd.

intro kleren voor het lief

Patroon

Omdat mijn vriend nooit zijn maten wilt laten opnemen ‘naai maar wat voor jezelf’ ben ik anders te werk gedaan. Ik heb een t-shirt en trui ontvoerd naar mijn atelier. Daar heb ik een patroon gemaakt door deze over te nemen. Binnenkort vind je er een video over op deze blog.

Stof en fournituren

De stof komt allemaal van bij Madeline de Stoffenmadam. Hier vind je de robot, de fietsen en muziekrobotjes terug. Ik kon niet kiezen bij de stof voor het t-shirt dus werden het er 2.

Voor de rest heb ik zwarte boordstof gebruikt, en garen. De boordstof komt ook van bij Madeline.

Heb jij al eens iets voor je lief gemaakt? Dan zie ik het graag verschijnen in de onderstaande linkup


Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)