Morgen is black friday in Amerika! Dit is zo’n shopevent waarbij je van die waanzinnige mensenmassa’s krijgt zoals je in dit filmpje kan zien.

Gelukkig moeten we ons daar niet tussen gaan wagen en kunnen we lekker op ons gemak shoppen van achter de pc. Ik heb hier alle kortingen met codes gepost die ik heb kunnen verzamelen en het is de moeite! Bij sommige codes kon ik niet achterhalen van wanneer tot wanneer ze juist lopen.

black friday 2016

Patronen

Stoffen

Videocursus

  • Craftsy: de cursussen zijn nu maximum 19 euro, kortingen 50%+ Ook degene die anders 50 euro kosten! Dus echt de moeite! De korting wordt automatisch toegepast. Bestellen kan tot en met maandag. ps, hier en hier kan je enkel tips vinden.

Boeken

Verkoopsplatformen

Op creative verkoopsplatformen zoals Etsy of Dawanda zullen ook veel individuele winkels meedoen aan deze sales. Het is een kwestie van in de beschrijving van de je favoriete verkopers daar te kijken om te zien of ze een korting geven of niet.

Terwijl dat ik dit typ komen er nog promo’s binnen. Kom zeker dit weekend af en toe nog eens piepen. Waarschijnlijk komen er nog extra deals bij. En bekijk ook de lijst van vorig jaar, wie weer zijn daar ook deals te vinden die (nog) niet aangekondigd zijn.

Ik ga bij Craftsy de 2 cursussen over het maken van korsetten kopen. Van welke deals ga jij zeker gebruik maken?

11 comments on “Black Friday in het naailandschap! *YAY* editie 2016”

  1. leuk hé die kortingen zo voor de feestdagen ipv erna, ik kocht in ieder geval al enkele dingen voor onder de kerstboom en dat aan de helft van de prijs, happy dus 😉
    (ik kocht bij madeline de stoffenmadam, the thread theory en mon depot trouwens)

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)