Black friday is voorbij. De rust kan terug keren in de winkelstraten, en vooral in de Amerikaanse winkelstraten. Daar is heel het black friday gegeven toch extreem zot! Online kan je nog profiteren van een heel aantal acties want cyber monday is pas morgen ;).

Als je nog niet geprofiteerd hebt, dan zijn er nog tal van opties. Maar ik heb mijn slag al geslagen voor dit jaar. Kijken jullie mee?

Vanaf Black friday tot en met Cyber monday is het uitverkoop op Crafsy. Hoewel ze heel het jaar door acties hebben, zijn de prijzen het laagst tijdens dit weekend. Ik heb zit al een tijdje na denken over welke cursussen ik dit jaar zou kopen. En het zijn deze 5 geworden.

Crafsty

De eerste 2 aankopen gaan over patroonaanpassingen en pasvorm. Fast-track Fitting en Fitting Sewing Patterns. Ik ben benieuwd wat deze 2 dames mij gaan leren.

craftsy-fast-track-fitting craftsy-fitting-sewing-patterns

2 over het maken van Korsetten, Sewing Corsets and Custom Corsets. Ik heb Sewing Corsets al bijna helemaal bekeken. Alison vertelde in de inleiding dat het best is om eerst heel de cursus te bekijken. En als Alison het zegt luister ik. Ze is dan ook 1 van mijn favoriete docenten op Crafsty.

crafsty-sewing-corsets

craftsy-custom-corsets

Als laatste heb ik Sewing Swimsuit gekocht. Ik heb al verschillende keren badkledij gemaakt. Maar ik wou toch eens iets meer tastbaar om op terug te vallen. Dus dat lijkt deze cursus een goede koop.

crafsty-sewing-swimsuits

Stof

Ik kocht 1 stofje. Deze mooi crepe komt van bij Mon Depot. Ik ga er een topje van maken.

lucy

Dit zijn mijn aankopen. Nu ben ik benieuwd naar die van jou! Laat een reactie achter met jou aankopen linkjes naar een blogpost zijn altijd fan <3

4 comments on “Mijn aankopen op Black Friday 2016”

  1. Die laatste van Beverly Johnson staat ook op mijn lijstje, maar ik heb nog zoveel cursussen die ik moet bekijken dat die moet nog wachten. Ik heb de Liana jeans van Itch-to-stitch.com gekocht met een mooie korting en gisteren nog 3 patronen van Ohh Lulu , een string, een slip en een jarretelles gordel patroon. Ik hoopte op een sale van Named maar die was er niet, hahaha.Dus het viel mee bij mij…al heb ik het kopen van nieuwe stoomgenerator in de planning nu met korting

  2. Wat een goed idee om bij Craftsy een aantal cursussen aan te schaffen. Ik heb er in het verleden ook twee aangeschaft waarvan het maken van een Chanel jasje mijn favoriet is. Tijdens black friday heb ik niets gekocht. Er liggen hier nog veel stoffen en patronen op de plank. Al was het wel verleidelijk.

  3. Toffe dingen heb je gekocht lieke, helemaal tof vind ik het dat je weer actief aan het bloggen bent. Was al bang dag he ermee gestopt was.
    Mijn aankopen van blackfriday: stofjes bij klijntje.be en decovil light bij framalo.

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)