Zo se, ik leef nog 😉

Ik begon mijn blog 8 jaar geleden met veel enthousiasme. Mijn eerste blog dateert zelfs van een paar jaar vroeger. Dus ik mag wel zeggen dat ik 1 van de vroegste naaiblogster ben.

Maar de laatste tijd is het bloggen steeds moeilijker voor mij. Ik wil hoog mikken, en dat lukt niet altijd. Dat maakt het frustrerend! Waar ik vroeg veel plezier haalde uit bloggen, en vooral impulsief bloggen begint het nu wat dwangmatig perfectionistisch te worden. En dat is vermoeiend! Heel erg vermoeiend. Het eeuwige tobben over of iets wel voldoende goed is om te tonen, of het wel past of niet, uren beeld materiaal dat niet gemonteerd geraakt omdat het niet zo perfect is als ik zou willen, aaaaaaaaaaaa.

Om een lang verhaal kort te maken, ik maak het mezelf veel moeilijker dan het eigenlijk moet. Daarom dat ik mee op de kar spring met 40 dagen bloggen. Een initiatief van Kathleen van de Tuttefrut dat ik graag als een kans zie om mijn blog nieuw leven in te blazen. Want ik denk vaak met veel nostalgie aan mijn vele blogberichten die ik al geschreven heb.

Mijn motto de komende dagen is gewoon terug lekker impulsief bloggen. Verwacht maar een aantal typos -sorry not sorry- en niet steeds de allerbeste foto’s. In ruil ervoor krijg je wel nieuwe berichten, deal?

Het doel is gewoon fun! En mijn liefde voor bloggen/youtube te herontdekken! Want ondanks dat het hier stil ik zit ik nog steeds vol ideeën die gewoon in mijn hoofd blijven. Als ze er nog blijven barst mijn hoofd misschien wel open! Dat is iets wat ik graag wil voorkomen.

Maar dus, ik heb hier lekker impulsief mijn hoofd leeggeschreven. Laat dat een start zijn voor 40 leuke dagen!

Tot morgen xxxxx

1/40,

Hier vind je al mijn berichten van 40 dagen bloggen

5 comments on “40 dagen bloggen”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)