Zoals jullie reeds weten ben ik grote fan van crafsty. Ik deelde hier al enkele tips voor cursussen. Vandaag deel ik mijn wishlist.

1 Coverstitch: basics & beyond

Een overlock lijkt met zo’n zalige machine! Maar zolang als ik die machine niet heb zal deze cursus op mijn wishlist blijven staan. Dromen mag 😉 

2 Sew sturdy: the ultimate travelbag

Mijn trouwe reistas heeft het begeven. Nu wil ik graag een nieuwe maken. Bij de vorige heb ik een beetje zitten gokken hoe het allemaal moest, bij de volgende wil ik graag eentje maken volgens de regels van de kunst.

3 Pattern matching, plaids, stripes & beyond

Zoals jullie wel weten heb ik een zwak voor pattern matching. Ik kan er echt zot van worden als het niet goed uitkomt. Daarom dat deze cursus me wel interessant lijkt. Maar langs de andere kant vraag ik me ook af of deze cursus nog voldoende nieuwe informatie voor mij gaat bevatten. Dus het is een twijfelgeval.

4 Essential guide to tailoring: construction

Omdat Alison Smith deze cursus geeft. Die is zo goed! Ik ben bijna al haar cursussen. Ik heb degene rond het maken van korsetten pas gevolgd. Hemels!

5 Essential guide to tailoring: finishing

Zie nummer 4

Niet zo stiekem wil ik eigenlijk gewoon alle cursussen! Oeps, ach ja, eerst eens zien dat ik alle cursussen die ik al gekocht heb gebruik. Kwestie van niet meer cursussen als stof te verzamelen. Maar ik moet toegeven dat ik voor mijn stoffencollectie te overtreffen toch nog heel wat moeite moet gaan doen.

Voor degene die niet zo braafjes als mij gaan zitten wachten, op dit moment is er een sale. Alle cursussen zijn vandaag 23 euro! Koopje!

Och, wie hou ik voor de gek! Ik ben helemaal niet extreem braaf geweest, wel een beetje braaf. Ik heb voor ik deze lijst maakte de cursus drafting patterns from ready to wear gekocht. Aangezien ik ‘m nu heb kan ie niet meer op deze lijst eh 😉

Welke cursus staat op jouw wishlist?

9/40

Hier vind je al mijn berichten van 40 dagen bloggen

De links in dit bericht zijn partnerlinks. Als je via deze link iets koopt wilt het zeggen dat ik er een compensatie voor krijg. De prijs blijft voor jullie het zelfde, maar ik kan het compensatie gebruiken om mijn stoffenverslaving te sponsoren. Meer info over partnerlink kan je hier vinden.

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)