*tttttttrrrrrrrrrrrrr*

And the winner is:

how much fabric 3

Hilde

July 11, 2014 at 14:40 (4 days ago)

Dit vind ik geweldig! Ik heb je blog nog niet zo lang geleden ontdekt en ben volop op verkenning, je hebt er een fan bij. Als beginner vind ik de hoeveelheid stof bepalen extra moeilijk, zeker om iets voor mezelf te maken… Graag set 1 dus. Vanaf nu enkel nog twijfelen over de stof en het motief ;-)

Hilde stuur je me een mailtje met je gegevens naar bouquetofbuttons@gmail.com?

Basisboek patroontekenen

En ik had ook aangekondigd dat ik een nieuwe winnaar zou kiezen voor mijn vorige give away als de winnaar zich niet zouden melden. De winnaar van de stof had zich direct gemeld, ondertussen is de winnaar van de tas ook geweten maar voor het boek heb ik nog niets gehoord.

De nieuwe winnaar is…. Gerdje!

Gerdje neem jij contact op mij via bouquetofbuttons@gmail.com?

Als ik binnen 14 dagen niets hoor van 1 van de winnaars wordt er een nieuwe getrokken voor die prijs.

Thank you for commenting, I really enjoy reading them :)