Wil je graag een workshop volgen bij A Bouquet of Buttons? Leuk! Hieronder zie je de workshop die ingepland zijn. Naaien, patroontekenen, patronen aanpassen. Voor ieder wat wils gaat er hier iets passeren. Hoe de pagina in de gaten want deze wordt regelmatig geüpdatet.

Bij Madeline de Stoffenmadam in Lier

Er is brand geweest bij Madeline de Stoffenmadam. Alle workshops zijn voorlopig opgeschort. Je leest het goed ‘voorlopig’ deze powervrouw doet alles om zo snel als mogelijk de winkel opnieuw te openen. Hou de facebookpagina van de Stoffenmadam in de gaten om op de hoogte te blijven.

Hier geef ik in het voorjaar de volgende workshops:

  • Patroontekenen rok
  • Patroonteken jurk – bouwt verder op rok
  • Patroonaanpassingen, pasvorm

Bij de Banier

Bij de Banier, je weet wel die winkel van de Chiro, geef ik dit voorjaar enkel leuke duoworkshop. Hier kan je als ouder/tante/nonkel/grootouder/… samen met een kind een leuke creatieve (voor)middag beleven.

Ik geef deze workshops:

Ik heb achter de workshops de winkel vermeld waar ik ze ga geven. De Banier heeft 11 winkels, in de andere 9 zullen andere topper je meenemen doorheen het proces. Voor alle informatie en inschrijving verwijs ik je graag door naar de website van de Banier.

Designerkamp Kazou’s got Talent

Van 23 juli tot en met 30 juli zal ik samen met Hanne jullie spuiten die geboren zijn in 2002 en 2003 onderdompelen in de magische wereld van naald en draad. Samen met veel leuke andere activiteiten waar de moni’s voor zorgen zal je kind een geweldige vakantie beleven.

Is dit iets voor jou kind? Klik dan hier voor meer informatie. Kalou is de jeugdwerking van de CM, als je niet bij de CM bent kan je kind ook mee op vakantie met hen. Alle info daarvoor vind je op hun site. 

Enne, jongens zijn ook welkom.

Tot op 1 van de workshops!

Wil jij een workshop samen met mij organiseren? Neem contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken.

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)